top of page
Poster vrijeschool Bunnik_02 (1).png

ACTIVITEITEN & DATA

Meld je kind(eren) vrijblijvend aan voor ons vrijeschoolinitiatief voor 20 januari.

Informatiebijeenkomst: woensdag 18 januari. Tijd: 19.45 inloop, programma 20 - 21.30. Locatie: Anne Frankschool. 

Meer informatie en aanmelden via vrijeschoolbunnik@gmail.com.

Wat zou het mooi zijn als er vanaf schooljaar 2023-2024 vrijeschoolonderwijs in Bunnik is. 

Kindgericht onderwijs met hoofd, hart én handen. 

Met stichting Wereldkidz staan we klaar om volgend schooljaar te starten binnen de muren van de

Anne Frankschool. Op basis van de reacties die wij krijgen, zowel vanuit ouders als vanuit het onderwijs, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit initiatief gaat slagen!

 

Voor nu is het belangrijk een beeld te krijgen van de hoeveelheid interesse, in de vorm van aanmeldingen. Op basis van het aantal aanmeldingen wordt bepaald of er voldoende animo is om de school op te starten. Aanmelden is in deze fase dus heel belangrijk! Mocht je twijfels hebben, dan willen we je vragen tóch het aanmeldingsformulier in te vullen. Goed om te weten is dat een aanmelding vrijblijvend is en dat we je kind(eren) pas na het inschrijven definitief hopen te verwelkomen.

Lees meer over aanmelden en inschrijven.

Heb je interesse? Meld je kind(eren) dan voor 20 januari 2023 aan!

Onze school

We hebben een school voor ogen die midden in de samenleving staat en tegelijkertijd trouw blijft aan de vrijeschoolpedagogie. Met veel aandacht voor buitenonderwijs, bewegend leren en de creatieve ontwikkeling. Kindgericht onderwijs met hoofd, hart én handen. 

Lees meer over vrijeschoolonderwijs en de speerpunten van onze school. 

Het initiatief

Een tijdje terug, oktober 2021, ontstond het idee voor een vrijeschool in Bunnik. Samen met een aantal enthousiaste ouders kreeg dit idee al snel meer vorm.

Na het voeren van verschillende gesprekken, met vrijescholen en initiatiefouders in de omgeving, kwamen we in contact met Suzanne Keijzer. Suzanne is directeur van Wereldkidz Het Sterrenbos in Amerongen, een openbare school die vrijeschoolonderijs geeft. En deze samenwerkingsvorm sprak ons meteen ontzettend aan! Omdat we een school willen zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen welkom is. En omdat we een vrijeschool willen zijn die midden in de samenleving staat en openstaat voor vernieuwing. Lees meer

WhatsApp Image 2022-10-13 at 9.10.32 AM.jpeg

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je interesse!

bottom of page