top of page
Poster vrijeschool Bunnik_02 (1).png

Procedure van aanmelden en inschrijven

Je hebt interesse, maar hoe meld je je kind(eren) aan? En hoe definitief is dit dan? Samen met Wereldkidz hebben we de procedure van aanmelden en inschrijven besproken. Er is een verschil tussen het aanmelden en inschrijven van je kind(eren). Komt ie: 


Stap 1: Aanmelden (intentie, voor 20 januari 2023)
Je hebt interesse in vrijeschoolonderwijs in Bunnik. Je meldt je kind(eren) aan bij het ouderinitiatief door voor 20 januari het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit geldt voor schoolgaande kinderen, en voor kinderen onder de 4 jaar. Op basis van de hoeveelheid aanmeldingen wordt bepaald of we volgend schooljaar kunnen starten. Voldoende aanmeldingen zijn in deze fase dus erg belangrijk.

We snappen dat het spannend en onzeker kan zijn om voor een school te kiezen die nog niet bestaat. Op basis van onze samenwerking met Wereldkidz en de reacties die wij krijgen, zowel vanuit ouders als vanuit het onderwijs, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit initiatief gaat slagen! Mocht je twijfelen, dan willen we je vragen tóch het aanmeldingsformulier in te vullen. 

Goed om te weten is dat een aanmelding vrijblijvend is. Pas na inschrijven hopen we je kind(eren) definitief te verwelkomen bij ons op school. 

Stap 2: Contact (rond februari 2023)
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, starten we volgend schooljaar met een kleuterklas en/of hogere klassen. Rond februari verwachten we dit te weten en nemen we contact met je op. 

 

Stap 3: Inschrijven (vanaf maart 2023)
Je bent nog steeds enthousiast en wilt je kind(eren) graag inschrijven. Inschrijven gaat via Wereldkidz, op de Anne Frankschool*. Inschrijven kan vanaf maart 2023 tot en met de zomervakantie, maar liever eerder.

* We starten formeel als een aparte stroom binnen de Anne Frankschool, maar verwachten binnen enkele jaren een zelfstandige school in Bunnik te worden onder de stichting van Wereldkidz. 

bottom of page